Copyright                                                                                                Pesterzsébet Városfejlesztő Kft. (PVF Kft.)                                                                Impresszum

Pesterzsébet Városfejlesztő Kft.

1203 Budapest, Baross utca 40-42.

Tel.: +36-1/284-7064

+36-1/720-5219

Fax: +36-1/285-6316

Email: varosfejleszto@pvf.hu

Web: www.pvf.huÜgyfélfogadás:

Hétfő: 13:30-17:00

Szerda: 8:15-16:00

Péntek: 8:15-12:00

Aktuális hírek
Rólunk


A fejlődés alapfeltétele a nyitott, proaktív hozzáállás a változásokhoz.


De mitől is lesz egy kerület/település kiemelkedő?


Az olyan “érdemek”, mint az elnyert címek és díjak, a nyertes pályázatok, a működő ipari parkok, a felépült hipermarketek és plázák, a betelepült multinacionális cégek, a kiépült autópálya-kapcsolat nem tükrőzik híven az adott kerület/település egyéniségét.


Ezen átgondolatlan fejlesztések hatására a városok/települések/kerületek elveszthetik egyénsigéület/identitásukat, ezért inkább azokat a tényezőkre kell összpontosítani, amelyek meghatározzák egy város/település/kerület természetes fejlődését és ezeket kell úgy alakítani, hogy a változás iránya a közösség céljainak megfelelő legyen.


Ezt ismerte fel a Budapest Főváros XX. Kerület Pesterzsébet Önkormányzata, amikor 2009. március 31-én megalapította a Pesterzsébet Városfejlesztő Innovációs, Hasznosító és Szolgáltató Kft.-t azzal a céllal, hogy országszerte ismertté és hozzáférhetővé tegye a közszféra és magánszféra által felkínált Európa Uniós, illetve belföldi pályázatokat, melyek hozzájárulnak a kerületek, illetve különböző települések rehabilitációjához.